ZAPRATITE NAS

-15% na sve aktivnosti!

Quad avantura

Staza Gacka dolina

Lokacija

Staza dolinom Gacke

Dužina

Dužina staze 23 km

Trajanje staze

Trajanje staze 1.5h

OPIS VOŽNJE

U našoj izazovnoj turi koja traje sat i pol,uživat ćete u netaknutoj šumskoj prirodi te upoznati najljepše staze uz rijeku Gacku. Sve navedene lokacije nalaze se u sklopu rute dužine cca 23 kilometara. Teren je prilagođen svima bez obzira na prethodno iskustvo. U cijenu najma uključen je naš vodič koji će Vam prije vožnje dati jasne upute kako sigurno upravljati vozilom te Vas predvoditi tijekom cijele rute. Naša ponuda se bazira na individualnim vožnjama- 5 vozila (kapacitet 10 osoba) istodobno. Prije vožnje potrebno je potpisati obrazac o isključivo Vašoj odgovornosti u slučaju nesreće obzirom da sami upravljate vozilom. Obavezno je pridržavati se svih uputa vodiča kako se Vaša sigurnost ne bi dovodila u opasnost.

CIJENA

1 OSOBA PO QUADU

60€

2 OSOBE PO QUADU

75€

Staza XXL eXtreme

Lokacija

Staza XXL eXtreme

Dužina

Dužina staze 35 km

Trajanje staze

Trajanje staze 2.15h

OPIS VOŽNJE

Staza prepuna izazova, prepreka i iznenađenja. Samo za najhrabrije, predstavljamo vam našu novu stazu.
Sa našim novima Cf moto quadovima , otkrit ćemo neka od najnepristupačnijih mjesta. Šuma i teški tereni nam neće bit prepreke za dinamičnu vožnju.
Da začinimo stazu ,palimo pogon na sva 4 kotača i idemo u obilazak starog napuštenog tunela dugačkog preko 500 metara. Ulazak u tunelu po dogovoru i na vlastitu odgovornost.

CIJENA

1 OSOBA PO QUADU

100€

2 OSOBE PO QUADU

130€

Oprema

Dokumentacija

Oprema koju preporučamo

OPIS VOZILA

U ponudi imamo Quadove proizvođača CFmoto snage 450 ccm i 520 ccm s kojim i na najtežim terenima imate dojam da ne postoji staza koju ne možete prijeći. Pogon na sva 4 kotača garantira izvrsne performanse i na najzahtjevnijim terenima. Vozila su dvosjedi.