ZAPRATITE NAS

Novo u ponudi - prozirni kajak

Quad avantura

Lokacija

Staza dolinom Gacke

Dužina

Dužina staze 33 km

Trajanje staze

Trajanje staze 2H

OPIS VOŽNJE

Vožnja quadovima pokazati  će Vam Gacku dolinu na dlanu. Uspomene vrijedne prepričavanja skrivaju se na našoj ruti koja će Vas upoznati sa nezaboravnim ličkim terenima. Počevši od vožnje asfaltom,do adrenalinske vožnje makadamom i poljskim putovima te vožnje sjenovitom i izazovnom šumom.

CIJENA

1 OSOBA PO QUADU

350 kn

2 OSOBE PO QUADU

500 kn

U našoj izazovnoj turi koja traje 2 sata,uživat ćete u netaknutoj šumskoj prirodi te upoznati najljepše staze uz rijeku Gacku. Sve navedene lokacije nalaze se u sklopu rute dužine cca 33 kilometara. Teren  je prilagođen svima bez obzira na prethodno iskustvo. U cijenu najma uključen je naš vodič koji će Vam prije vožnje dati jasne upute kako sigurno upravljati vozilom te Vas predvoditi tijekom cijele rute. Naša ponuda se bazira na individualnim vožnjama- 4 vozila (kapacitet 8 osoba) istodobno. Prije vožnje potrebno je potpisati obrazac o isključivo Vašoj odgovornosti u slučaju nesreće obzirom da sami upravljate vozilom. Obavezno je pridržavati se svih uputa vodiča kako se Vaša sigurnost ne bi dovodila u opasnost.

Oprema

Dokumentacija

Oprema koju preporučamo

OPIS VOZILA

U ponudi imamo Quadove proizvođača CFmoto snage 450 ccm i 520 ccm s kojim i na najtežim terenima imate dojam da ne postoji staza koju ne možete prijeći. Pogon na sva 4 kotača garantira izvrsne performanse i na najzahtjevnijim terenima. Vozila su dvosjedi.

NOVO U PONUDI

PROZIRNI
KAJAK